I made this widget at MyFlashFetish.com.

SALAM PERKENALAN

Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog saya . Decoupage yang dahulunya begitu asing bagi saya...kini telah menjadi hobi utama setelah melihat hasil kerja yang cukup kreatif dari Jija's Lovely Cottage. Jutaan terima kasih kepada Jija yang sudi mengajar saya...budimu akan ku kenang...oleh itu teman-teman, bolehlah berkongsi hobi dan bertukar-tukar idea untuk mengkreatifkan lagi seni decoupage ini...atau pada sesiapa yang berkenan, boleh order terus melalui emel di shiemanis@yahoo.com....


Click me

Sunday, August 22, 2010

Order dari Farhana, Kuala Lumpur

Farhana request pink roses untuk no. rumahnya..., harap dapat memenuhi citarasanya...


Saturday, August 21, 2010

CERAMIC SPOON REST

Salam semua, hari ni saya nak berkongsi lagi koleksi terbaru yang baru ditemui iaitu ceramic spoon rest. Entah pasal apa, setiap kali pi tengok barang mesti tinggal 3 item aje...jadi tak dapat la nak berkongsi sesama rakan yang lain. Ni first time jumpa spoon rest....boleh digunakan untuk meletak sudip atau senduk di atasnya...jadi tak perlu guna piring dan ia tahan panas...ok kenkawan layannnn dulu.....
Bentuk ayam, comei kan....
Balang cookies....
Bentuk botol minyak zaitun....

Wednesday, August 18, 2010

RAMBU RAMADHAN

Saling ingat mengingati..... sila klik pada imej untuk paparan yang lebih jelas, tkasih....

Tuesday, August 17, 2010

HADIAH BUAT IBU TERCINTA

Signage ni seperti biasa beli kat Affeen tapi yang ready made punye...jadi tak yah tunggu order, cantik roses yang dia lukis. Harap lepas ni Affeen boleh buat banyak lagi yang ready made macam frame roses tu yang dh 'jatuh' kat tgn K Nor, hu hu hu. Signage ni dihadiahkan kepada ibu tercinta sempena nak menyambut Aidilfitri tak lama lagi...

Sunday, August 15, 2010

TEMPAHAN DARI NORAZLIN

Lebih 2 minggu sibuk menyiapkan tempahan dari rakan sekerja ni...3 signage dan satu bread box,  harap Azlin terima seadanya....




Pandangan hadapan 

Pandangan belakang

Tuesday, August 10, 2010

KOLEKSI BALANG YANG MENAWAN

Sekadar nak berkongsi minat dan mencuci mata....tinggi balang kedap udara ni ialah 9.5 inci. Pertama kali pandang dah jatuh hati.....boleh letak gula, milo dan mcm2 lagi la...yang saya beli ni pun dah tinggal 3 bijik je, so sapu perabih le tiga beradik tu....ada gambar strawberi dan buah beri gitu...fuhhh layannnn....

Sunday, August 8, 2010

SIGNAGE BISMILLAH

Signage ni saya tempah dari Affeen, sebab suke dgn FA roses dia yang banyak kale menawan gitu. Sebenarnya dah lama dapat tempahan tu, tapi tak sempat nak upload fotonya...sebab bz...Anyway thanx Affeen sebab menggembirakan akak ni...Nak melokis ni memang minat, sampai dah beli la kelengkapannya tapi tu la... tugas sebagai pendidik diutamakan...Nanti bila dah belajar melokis ni, nak le juga cuba buat mcm Affeen tu...tapi entah bila la tu...hu hu hu....Signage ni diletak atas almari kayu putih gitu...saja tak nak gantung...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SPREAD THE LOVE AWARD

SPREAD THE LOVE AWARD

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

Kad Raya dari Kelly

Kad Raya dari Kelly

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

SALAM RAMADHAN

SALAM RAMADHAN

SALAM LEBARAN

SALAM LEBARAN