I made this widget at MyFlashFetish.com.

SALAM PERKENALAN

Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog saya . Decoupage yang dahulunya begitu asing bagi saya...kini telah menjadi hobi utama setelah melihat hasil kerja yang cukup kreatif dari Jija's Lovely Cottage. Jutaan terima kasih kepada Jija yang sudi mengajar saya...budimu akan ku kenang...oleh itu teman-teman, bolehlah berkongsi hobi dan bertukar-tukar idea untuk mengkreatifkan lagi seni decoupage ini...atau pada sesiapa yang berkenan, boleh order terus melalui emel di shiemanis@yahoo.com....


Click me

Sunday, August 8, 2010

SIGNAGE BISMILLAH

Signage ni saya tempah dari Affeen, sebab suke dgn FA roses dia yang banyak kale menawan gitu. Sebenarnya dah lama dapat tempahan tu, tapi tak sempat nak upload fotonya...sebab bz...Anyway thanx Affeen sebab menggembirakan akak ni...Nak melokis ni memang minat, sampai dah beli la kelengkapannya tapi tu la... tugas sebagai pendidik diutamakan...Nanti bila dah belajar melokis ni, nak le juga cuba buat mcm Affeen tu...tapi entah bila la tu...hu hu hu....Signage ni diletak atas almari kayu putih gitu...saja tak nak gantung...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SPREAD THE LOVE AWARD

SPREAD THE LOVE AWARD

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

Kad Raya dari Kelly

Kad Raya dari Kelly

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

SALAM RAMADHAN

SALAM RAMADHAN

SALAM LEBARAN

SALAM LEBARAN