I made this widget at MyFlashFetish.com.

SALAM PERKENALAN

Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog saya . Decoupage yang dahulunya begitu asing bagi saya...kini telah menjadi hobi utama setelah melihat hasil kerja yang cukup kreatif dari Jija's Lovely Cottage. Jutaan terima kasih kepada Jija yang sudi mengajar saya...budimu akan ku kenang...oleh itu teman-teman, bolehlah berkongsi hobi dan bertukar-tukar idea untuk mengkreatifkan lagi seni decoupage ini...atau pada sesiapa yang berkenan, boleh order terus melalui emel di shiemanis@yahoo.com....


Click me

Tuesday, August 17, 2010

HADIAH BUAT IBU TERCINTA

Signage ni seperti biasa beli kat Affeen tapi yang ready made punye...jadi tak yah tunggu order, cantik roses yang dia lukis. Harap lepas ni Affeen boleh buat banyak lagi yang ready made macam frame roses tu yang dh 'jatuh' kat tgn K Nor, hu hu hu. Signage ni dihadiahkan kepada ibu tercinta sempena nak menyambut Aidilfitri tak lama lagi...

1 comment:

  1. Salam Kak..TQ sudi beli plaque tu dr saya..he..he..tak sangka jugak cepat je KNor sambar frame tu..pukul 7am dah sms booked frame tu..insyaallah..saya cuba pelbagaikan lagi pilihan ready made kalau2 ada yg sudi nak membelinya..
    http://affeen.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SPREAD THE LOVE AWARD

SPREAD THE LOVE AWARD

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

Kad Raya dari Kelly

Kad Raya dari Kelly

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

SALAM RAMADHAN

SALAM RAMADHAN

SALAM LEBARAN

SALAM LEBARAN