I made this widget at MyFlashFetish.com.

SALAM PERKENALAN

Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog saya . Decoupage yang dahulunya begitu asing bagi saya...kini telah menjadi hobi utama setelah melihat hasil kerja yang cukup kreatif dari Jija's Lovely Cottage. Jutaan terima kasih kepada Jija yang sudi mengajar saya...budimu akan ku kenang...oleh itu teman-teman, bolehlah berkongsi hobi dan bertukar-tukar idea untuk mengkreatifkan lagi seni decoupage ini...atau pada sesiapa yang berkenan, boleh order terus melalui emel di shiemanis@yahoo.com....


Click me

Friday, October 8, 2010

MAKEOVER....Before & After Part 1

Salam semua, fuhhh...tinggal 4 hari lagi sebelum PMR akan berakhir, bermakna selepas ni anak2 didikku 'merdeka' dari 'berperang' dengan buku dan emosi...Cikgu2 pun legaaa...sebab tamat sudah pengajaran & pembelajaran peringkat menengah rendah sebelum anak2 didik memasuki menengah atas di tahun depan...dan selepas ini...peperiksaan SPM pula akan bermula tak berapa lama lagi....
Adusss...kita tinggalkan dulu hal sekolah yang saban tahun tak akan habis ceritanya...

Di sini ingin saya berkongsi minat tentang hiasan deko ala-ala inggeris yang sememangnya menjadi trend dan 'kegilaan' ramai pencintanya masa kini...Saya pernah buat N3 dulu tentang ruang tamu yang lama. Kini ruang tamu tu diberi nafas baru dari segi perabut dan hiasannya dan ada juga hiasan yang dikekalkan...Saya ni suka yang senang mata memandang sebab cik abangku tak sukeeee yang serabut sangat...tak tau la kalau ruang tamu yang diberi hiasan baru ni serabut ke atau tak di mata kenkawan...kalau sudi berilah komen...boleh la sama2 berkongsi minat dan bertukar2 pendapat (sebab kekadang kita je yang syok sendiri kan kan kan...huhuhu...). 
Sebelum
 
 
 Selepas 
 
 
  

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SPREAD THE LOVE AWARD

SPREAD THE LOVE AWARD

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

Kad Raya dari Kelly

Kad Raya dari Kelly

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

SALAM RAMADHAN

SALAM RAMADHAN

SALAM LEBARAN

SALAM LEBARAN