I made this widget at MyFlashFetish.com.

SALAM PERKENALAN

Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog saya . Decoupage yang dahulunya begitu asing bagi saya...kini telah menjadi hobi utama setelah melihat hasil kerja yang cukup kreatif dari Jija's Lovely Cottage. Jutaan terima kasih kepada Jija yang sudi mengajar saya...budimu akan ku kenang...oleh itu teman-teman, bolehlah berkongsi hobi dan bertukar-tukar idea untuk mengkreatifkan lagi seni decoupage ini...atau pada sesiapa yang berkenan, boleh order terus melalui emel di shiemanis@yahoo.com....


Click me

Saturday, October 23, 2010

HOW TO MAKE A 3D DECOUPAGE


Salam semua. Kali ni saya ingin berkongsi dengan semua kenkawan berkenaan 3D decoupage. Saya belum lagi mencuba untuk membuatnya, tapi setelah lihat video ni, rasanya mudah untuk dibuat. Video ni menunjukkan step by step how to make a 3D decoupage dengan jelas sekali. Ok kenkawan, layan ya....

2 comments:

  1. salam kak..ni jadi ni....hehe..sowwy ujung minggu ni g tak online sgt sbb suami balik so lambat baca msg kat chat box blog tu....

    ReplyDelete
  2. wsalam Ogy, thx anyway...tu la pelan2 try, jadik...mungkin dpt ilham dr ogy la kut...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SPREAD THE LOVE AWARD

SPREAD THE LOVE AWARD

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

Kad Raya dari Kelly

Kad Raya dari Kelly

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

SALAM RAMADHAN

SALAM RAMADHAN

SALAM LEBARAN

SALAM LEBARAN