I made this widget at MyFlashFetish.com.

SALAM PERKENALAN

Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog saya . Decoupage yang dahulunya begitu asing bagi saya...kini telah menjadi hobi utama setelah melihat hasil kerja yang cukup kreatif dari Jija's Lovely Cottage. Jutaan terima kasih kepada Jija yang sudi mengajar saya...budimu akan ku kenang...oleh itu teman-teman, bolehlah berkongsi hobi dan bertukar-tukar idea untuk mengkreatifkan lagi seni decoupage ini...atau pada sesiapa yang berkenan, boleh order terus melalui emel di shiemanis@yahoo.com....


Click me

Monday, June 14, 2010

JAWAB TAG AWARD

Dapat lagi award dari Ida (Aina decoupage) ...terima kasih atas pemberian tag award tu…Jadi utk memenuhi permintaan Ida dan juga zaza sblm ni  akak cuba jwb sedaya yg mampu…

1. Apa yang bermain difikiran you all sekarang ?
Nak tukar semua perabot dlm rumah kepada warna off white gitu
(itu angan2 mat jenin je….uhu hu hu)

2. Apakah nama samaran you all ?
Shiemanis (gabungan shima & anis)

3. Berikan 3 orang yang you all sayang ?
Memanglah sayang semua..tapi tang 3 org nie~

1) My Darling ( Hubby Mohd Zin)
2) My Son & Daughter (Muhammad Anas & Anis Maisarah)
3) Babah/Mama
(sama mcm zaza…digabung jd 1)

4. Panggilan untuk si dia
Banyak si dia tu...hi hi hi

1) Kalau si dia ~ Husband ~ Abg/Sayang.. hik hik hik
2) Kalau si dia ~ Anak Lelaki ~ Anas/adik
3) Kalau si dia ~ Anak Perempuan ~ Along/Anis

5. Hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa ...kalau dari sang suami:-
tiket pergi & balik ke Mekkah Al-Mukarramah

dari Keluarga & Teman2 :-
doa agar hidup ini diberkati dan dilimpahi kebahagiaan dan kesihatan yang baik...amin..

6. Blog mana yang you all suka visit ?
semua blog yang menampilkan english style, decoupade, folkart dan cooking site

7. Tag kan kepada 15 blogger you all
    ~ http://sanmawia.blogspot.com/
   ~  http://eliynasweethome.blogspot.com/
   ~  http://affeen.blogspot.com/
   ~ http://alisyasweethome.blogspot.com/
   ~  http://www.anumcottage.blogspot.com/
   ~  http://danisyakiffli.blogspot.com/
   ~ http://jija-craft.blogspot.com/
   ~ http://puteriazanideco.blogspot.com/
   ~ http://aidawahab.blogspot.com/
   ~ http://rafidahms.blogspot.com/
   ~ http://bluesriders.blogspot.com/
   ~ http://witaroseroses.blogspot.com/
  ~  http://englishdecalproduct.blogspot.com/
  ~  http://wwwfbyarts.blogspot.com/
  ~  http://faridina-mysweethome.blogspot.com/

Aduh…lega rasanya..dah selesai jalankan tgjwb dari kenkwn nih…apa-apapun kalau nama2 yg diatas telah ditag oleh mana2 pihak sblm nih (cewah)..anggaplah hadiah mencurah2 dtg dari kenkwn…wokey…babai

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SPREAD THE LOVE AWARD

SPREAD THE LOVE AWARD

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

Kad Raya dari Kelly

Kad Raya dari Kelly

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

SALAM RAMADHAN

SALAM RAMADHAN

SALAM LEBARAN

SALAM LEBARAN