I made this widget at MyFlashFetish.com.

SALAM PERKENALAN

Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog saya . Decoupage yang dahulunya begitu asing bagi saya...kini telah menjadi hobi utama setelah melihat hasil kerja yang cukup kreatif dari Jija's Lovely Cottage. Jutaan terima kasih kepada Jija yang sudi mengajar saya...budimu akan ku kenang...oleh itu teman-teman, bolehlah berkongsi hobi dan bertukar-tukar idea untuk mengkreatifkan lagi seni decoupage ini...atau pada sesiapa yang berkenan, boleh order terus melalui emel di shiemanis@yahoo.com....


Click me

Saturday, September 24, 2011

Rindunya....

Rindunya nak berdeco kembali...tapi apakan daya tanggungjawab di sekolah perlu didahulukan....Sekarang ni tengah Trial Exam SPM dan Gerak Gempur PMR, kedua-dua exam saya ngajar....La ni tengah sibuk menyemak paper trial add maths ...
Peperiksaan PMR akan menyusul tak lama lagi...harap2 anak2 didikku dapat menjawab sebaik mungkin...
Selepas itu....SPM pula....
Ape pun kepada semua anak didikku...

1 hb Oktober ni pulak ada workshop dengan sifu Pn. Zaitun....dapat jugak release kan geram nak melukis....
Date : 01 October(Saturday)
Time : 9am to 5pm
Venue: Seberang Perai
Sesiapa yang berminat untuk menyertai workshop ini boleh la hubungi liza,http://jija-craft.blogspot.com/
HP : 012-4845 071
email : norliza8@hotmail.com
FB : Liza Zaid

Harap-harap kerja deco mendeco ni akan kembali lagi tak lama lagi setelah semua urusan selesai...insyaallah...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SPREAD THE LOVE AWARD

SPREAD THE LOVE AWARD

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

Kad Raya dari Kelly

Kad Raya dari Kelly

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

SALAM RAMADHAN

SALAM RAMADHAN

SALAM LEBARAN

SALAM LEBARAN