I made this widget at MyFlashFetish.com.

SALAM PERKENALAN

Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog saya . Decoupage yang dahulunya begitu asing bagi saya...kini telah menjadi hobi utama setelah melihat hasil kerja yang cukup kreatif dari Jija's Lovely Cottage. Jutaan terima kasih kepada Jija yang sudi mengajar saya...budimu akan ku kenang...oleh itu teman-teman, bolehlah berkongsi hobi dan bertukar-tukar idea untuk mengkreatifkan lagi seni decoupage ini...atau pada sesiapa yang berkenan, boleh order terus melalui emel di shiemanis@yahoo.com....


Click me

Friday, July 23, 2010

~ aYu LiTtLe CoTtAgE gIvEaWaY ~


Kali ni... GA dari Ayu Little Cottage LUMAYAN GITU HADIAHNYA.
Senang je....ikut langkah dibawah....

1)   LINK kan http://ayulittlecottage.blogspot.com/ di blog anda...- dah link lama dah
2)   TAG pada kengkawan untuk join GA ini...semua pun boleh...     
       1.  Zaza (Zazaliliey)     
       2.   Anum  (Anum's Cottage)    
       3.   Ida  (Aina Decoupage)
       4.  Shahida's  Rose Cottage       
       5.   Gee (Roziah Hani)

3)  Tempeklah GA nih kat blog memasing...bru leh ramai yg join..- SIAP

4)  Pastu...Leave a comment in this n3...- SIAP

5)  Pastu..Jawab soalan nih dalam comment anda :~

Jika anda mendapat quilt bag ini nanti, apa yang anda akan masukkan ke dalam beg tersebut dan ke manakah anda akan bawanya?

JAWAPANNYA: NAK MASUKKAN TELEKUNG DAN MINI SEJADAH BILA NAK KELUAR BERJALAN.....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SPREAD THE LOVE AWARD

SPREAD THE LOVE AWARD

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

Kad Raya dari Kelly

Kad Raya dari Kelly

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

SALAM RAMADHAN

SALAM RAMADHAN

SALAM LEBARAN

SALAM LEBARAN