I made this widget at MyFlashFetish.com.

SALAM PERKENALAN

Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog saya . Decoupage yang dahulunya begitu asing bagi saya...kini telah menjadi hobi utama setelah melihat hasil kerja yang cukup kreatif dari Jija's Lovely Cottage. Jutaan terima kasih kepada Jija yang sudi mengajar saya...budimu akan ku kenang...oleh itu teman-teman, bolehlah berkongsi hobi dan bertukar-tukar idea untuk mengkreatifkan lagi seni decoupage ini...atau pada sesiapa yang berkenan, boleh order terus melalui emel di shiemanis@yahoo.com....


Click me

Saturday, April 17, 2010

Makeover Bottles

Dah lebih 2 minggu tak dan nak update blog nih....bukannya apa sibuk kumpulkan botol-botol untuk berdeko...dan kadang-kadang buntu jugak nak memulakan kerja berdeko nih... jadi bila dah buntu tu...pi jengok2 blog rakan-rakan sealiran..boleh tukar2 idea. Di sini.. semua dialu-alukan kalau nak bertukar-tukar idea berdeko dan saya langsung tak kisah kalau nak tiru idea saya sekalipun...
Jadi di hujung minggu ni ambil peluang berdecoupage lagi...dengan menggunakan botol-botol yang dah nak dibuang...dari botol kicap, botol madu, botol jus, botol minyak zaitun , botol sos tomato dan lain-lain lagi botol diberi wajah baru...botol susu baby je belum pernah dibuat lagi..hi hi hi...Saya ni tak suka berceloteh panjang, apa kata cuci mata je la....




















No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SPREAD THE LOVE AWARD

SPREAD THE LOVE AWARD

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

Kad Raya dari Kelly

Kad Raya dari Kelly

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

SALAM RAMADHAN

SALAM RAMADHAN

SALAM LEBARAN

SALAM LEBARAN