I made this widget at MyFlashFetish.com.

SALAM PERKENALAN

Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog saya . Decoupage yang dahulunya begitu asing bagi saya...kini telah menjadi hobi utama setelah melihat hasil kerja yang cukup kreatif dari Jija's Lovely Cottage. Jutaan terima kasih kepada Jija yang sudi mengajar saya...budimu akan ku kenang...oleh itu teman-teman, bolehlah berkongsi hobi dan bertukar-tukar idea untuk mengkreatifkan lagi seni decoupage ini...atau pada sesiapa yang berkenan, boleh order terus melalui emel di shiemanis@yahoo.com....


Click me

Tuesday, February 16, 2010

Projek Sempena Cuti Tahun Baru Cina

Hi...lama rasanya tak buat new N3, maklumlah sibuk sangat dengan tugasan khas di sekolah baru-baru ni. Bila semuanya dah selesai, barulah boleh memulakan projek yang tertangguh..apa lagi projek decoupage la. Jadi sepanjang cuti Tahun Baru Cina ni ambil la peluang berdeko semula sebab tak pi jalan mana-mana pun, hanya pi makan kenduri je... Projek istimewa ni untuk teman-teman yang banyak menolong menyelesaikan tugasan khas di sekolah tempohari bermula dari bulan Oktober 2009 hinggalah berakhir pada 10 Februari 2010. Jadi, hadiah ini saya buat khas untuk Gladis, Nony dan Rafidah... THANKS FOR YOUR HELPING HAND.

UNTUK NONY


UNTUK RAFIDAH



UNTUK GLADIS



Projek seterusnya khas untuk my mama dan juga opah kepada cucu-cucunya, Kalsom bt Abdul Rahman. Maaf opah...ambil masa yang lama untuk siapkan signage ini...faham2 je lah..anakmu ini sentiasa sibuk...Nanti opah boleh la gantung benda ni di dapur no....

UNTUK OPAH SOM


Seterusnya, projek yang dinamakan Sentuhan dari Hati sebabnya dah lama tangguhkan projek ni...at last siap juga untuk menyempitkan lagi ruang-ruang di rumah...he..he..he..

MY PERSONAL COLLECTION
Frame gambar











Hasil projek-projek yang dibuat dahulu dan kini...






No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SPREAD THE LOVE AWARD

SPREAD THE LOVE AWARD

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

Kad Raya dari Kelly

Kad Raya dari Kelly

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

SALAM RAMADHAN

SALAM RAMADHAN

SALAM LEBARAN

SALAM LEBARAN