I made this widget at MyFlashFetish.com.

SALAM PERKENALAN

Terima kasih kerana sudi mengunjungi blog saya . Decoupage yang dahulunya begitu asing bagi saya...kini telah menjadi hobi utama setelah melihat hasil kerja yang cukup kreatif dari Jija's Lovely Cottage. Jutaan terima kasih kepada Jija yang sudi mengajar saya...budimu akan ku kenang...oleh itu teman-teman, bolehlah berkongsi hobi dan bertukar-tukar idea untuk mengkreatifkan lagi seni decoupage ini...atau pada sesiapa yang berkenan, boleh order terus melalui emel di shiemanis@yahoo.com....


Click me

Monday, June 13, 2011

Decoupage - Tempahan Zaitun, tqvm.

 Bread box, cutlery holder, kitchen signage
 
 

Friday, June 10, 2011

Decorative Painting

Door signage, tempahan Radziah, tqvm.

Thursday, June 9, 2011

Decoupage Tin

Tempahan dari Ana, tqvm. (maaf lewat siap...)


Friday, June 3, 2011

Pink Vintage Giveaway

1st prize: 8x12 inci

2nd prize: 6x12 inci


3rd prize: 6x6 inci

syarat2 WAJIB yg mesti dipatuhi oleh setiap blogger:
1. jadi follower pink vintage di blog ini ~ dah lama jadi

2. add link http://pinkcraftheaven2.blogspot.com/ di blog list anda ~ link baru dah buat

3. tag 5 org yg anda kenali utk join GA ni  ~ 

4. tinggalkan jejak di post a comment blog Ira shoutbox tak aci k? WAJIB tinggalkan link entry GA yg anda buat di blog anda..baru senang IRA nak buat spot check ..

semoga berjaya
tarikh tutup sampai end of June 2011..

p/s ira : akak copy paste ayat ira sebijik...tak da idea nk karang, janji GA Ira meletopp...

Thursday, June 2, 2011

CUTI-CUTI BUAT APA? MARI MELUKIS

Salam semua...lama juga tak bersiaran, banyak perkara penting perlu diutamakan dahulu...terpaksa 'rehatkan' dulu kerja deco mendeco ni. Selamat bercuti pada rakan2 guru, walaupun bercuti tapi kelas tambahan di sekolah tetap jalan mcm biasa...berkorban utk anak murid.
Tapi sempat juga curi masa pi belajar lukis hydrangea dengan kak fazilah pada hari rabu, 1 Jun 2011 di rumahnya. Tak sempat nak snap foto kat umah kak fazilah yang memang cantik dan berseni. Walaupun kesihatan tak mengizinkan tapi gagah kan juga...dibawah ni adalah lakaran hydrangea yang sempat diajar oleh kak fazilah, tak sempat nak buat atas bod sebab memang saya time tu dah 'out of service'...dah tau basic jadi perlu lebih banyak practice lagi...thank you kak fazilah siap bagi makan lunch lagi, nanti ada kesempatan saya pi lagi umah kak ya...
 Nampak mcm senang nk lukis, tapi rasanya lebih susah dari roses sebab kalau 'tepek' tak kena gaya, memang out...


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SPREAD THE LOVE AWARD

SPREAD THE LOVE AWARD

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI RAZNA

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

AWARD DARI aYu LiTtLe CoTtAgE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

TAG DARI JIJA'S LOVELY COTTAGE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

FRIENDSHIP AWARD DARI HONEY GEE

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

TAG AWARD DARI ZAZALIMIEY

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

AWARD DARI AZLEENA ENGLISH DECO

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

SEJAMBAK MAWAR DARI IZAM

Kad Raya dari Kelly

Kad Raya dari Kelly

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

AWARD DARI ZAZALIMIEY & IDA

SALAM RAMADHAN

SALAM RAMADHAN

SALAM LEBARAN

SALAM LEBARAN